Orr

Orrspray árak

Az orrspray árak alakulásába beleszól a gyógyszer minősége, TB támogatása, a gyógyszergyárak közötti verseny, a patikai akciók. Mitől függhetek még az orrspray árak?

Mitől függenek az orrspray árak?

Az orrspray árak magasabbak az ugyanolyan hatóanyagú és hatású orrcseppekkel szemben. Ez indokolt hiszen az orrspray modernebb és hatékonyabb gyógyszerforma.orrspray árak

Az orrspray árak függenek egyrészt a TB támogatástól, az orrspray fő hatóanyagától, kiegészítő hatóanyagoktól és természetesen patikai akcióktól is.

Az orrspray kíméletes, mert finoman elporlasztja a hatóanyagot tartalmazó folyadékot és közel egyenletes réteget képezhet az orrnyálkahártyán. Az orrsprayk előnyeiről bővebben az Orr » Orrspray menüpontban olvashat.

A TB támogatás és a recept köteles gyógyszer nem feltétlenül összetartozó fogalmak. Számos gyógyszer recept nélkül is kapható a gyógyszertárakban, de ha az orvos felírja receptre, mert indokolt, akkor támogatással váltható ki. Ha szakorvosi javaslat birtokában vagyunk, akkor ez a támogat igen jelentős is lehet, így az orrspray árak csökkenek.

Az orrspray árak nagyban függnek a gyógyszergyárak közötti versenytől is. Ugyanazzal a hatóanyaggal sok gyógyszergyár állít elő és forgalmaz orrsprayt. Tájékozódjunk a hatóanyagokról és az orrspray árak felől.

Vásároljunk és használjunk gyógyszert felelősséggel és megfontoltan! Az orrspray árak tekintetében vegyük figyelembe a ml-re vetített egységárat így könnyen összehasonlíthatjuk a hasonló összetételű gyógyszereket. Kérjünk segítséget gyógyszerészünktől, örömmel segítenek az orrspray árak témájában.

Az orrspray árak magasnak tűnhetnek egy-egy készítménynél, de ennek oka az is lehet, hogy nem egy, hanem többféle hatóanyagot tartalmaz, így szerteágazóbb a hatása és többféle támadásponton képes segíteni gyógyulásunkban, komfortérzetünk növelésében! Nyugodtan szánjuk rá azt a kis felárat, megéri!

Ha a gyógyszer kiegészítő, ápoló szereket is tartalmaz; illóolajokat, nedvesítő hatóanyagokat, akkor orrspray árak szintén magasabbak. Ezek azzal, hogy ápolják az orrnyálkahártyát, segítenek elkerülni az orrvérzést, nyálkahártya szárazságot, nyálkahártya leépülését és esetlegesen megnövelhetik a javasolt használati időtartalmat! Nyugodtan szánjuk rá azt a kis felárat, megéri!

Ismerje meg a táplálékok c-vitamin tartalmát.