Homloküreg és arcüreg

Infralámpa használata

Az infralámpa használata arcüreg gyulladás és homloküreg gyulladás esetén kiváló gyógyító hatását gyakorolhat. Fontos tudnunk azonban az infralámpa használata esetében a terápia szabályait a biztonságos gyógyulás érdekében.

Az infralámpa használata

Az infralámpa használata során infravörös sugárzást bocsát ki a készülék, mely az emberi szervezetben elnyelődve hő formájában jelentkezik. Az infralámpa használata jól terápiás haszonnal bír, számos jótékony hatása van szervezetünkre, de veszélyforrást is jelenthet, ha nem megfelelően használjuk.
infralámpa Az infralámpa speciális izzóval rendelkezik és különböző teljesítménnyel rendelkeznek. Egyes készülékek különböznek erősségükben így 5-10-15 perces infralámpa használat javallott attól függően, milyen erősségű az infralámpa izzója.

Soha ne lépjük túl a készülékhez mellékelt tájékoztatóban olvasott időtartamot! Az infralámpa használata mindig körültekintést igényel. Az infralámpáról bővebben a Homlok-/arcüreg » Infralámpa menüpontban olvashat!

Az infralámpa használata 10 pontban

A meleg jót tesz. Az infralámpa sugárzása segíti a véráramlást, a váladékot elfolyósítja. A homloküreg gyulladást vagy az arcüreg gyulladást így meg lehet előzni, illetve kezelni, a gyógyulását segíteni. A meleg nyugtató hatású, és a különböző gyógyhatású krémek, gélek, kenőcsök felszívódását is elősegítheti.

Az infralámpa használata 10 pontban

  1. Az infralámpa használata fokozatos legyen: napról-napra 3-5 perc, majd 5-10 perc, majd 10-15 perc legyen a behatás ideje
  2. Csak azokban az esetekben alkalmazzuk, melyekre javasolt az infralámpa használata
  3. Tartsuk be a megfelelő távolságot az infralámpától
  4. Különböző nagyságú infralámpák, különböző nagyságú testfelületekhez használhatóak, például deréktájékra nagyobb területet bevilágító készüléket használjunk
  5. Forró hőforrás égethet! Vigyázat a forró részekkel!
  6. Ügyeljünk a szemünkre az infralámpa használata során
  7. Infralámpa használata után tartózkodjuk legalább 2 óráig a hideg levegőtől
  8. Lázas állapotban tilos használni!
Ismerje meg a táplálékok c-vitamin tartalmát.